Werken bij Office 145

Groei jij met ons mee? En wil je meehelpen aan de verdere groei en ontwikkeling van ons kantoor? Wil jij een bijdrage leveren aan échte verandering? Ben jij ondernemend en zie je kansen? Vind jij het vanzelfsprekend dat samenwerking meer dan ooit succesvol kan zijn? Is winstgevendheid niets meer dan een logisch gevolg van een goed verhaal? 

Wij vinden het leuk om tegen de conservatieve stroom in te gaan en we hebben lef. Wij ervaren het opzetten van een bruisend bedrijf als ultiem dividend en nemen in cijfermatig opzicht genoegen met genoeg.

We spelen in op alle mogelijkheden als het gaat om teruggaaf op milieubelasting voor organisaties. Zo realiseren wij diverse concrete besparingen welke gerelateerd zijn aan water-, elektra- en gasverbruik.

Wij zijn uniek in onze dienstverlening omdat elk project maatwerk is. Ons team heeft een schat aan ervaring en kennis. Daarnaast zijn er volop ontwikkelingen in de planning om nieuwe diensten uit te rollen. Deze factoren  vormen de basis van Office 145 en de sleutel tot ons succes.

Office 145 biedt volop uitdaging. Ook op de lange termijn. Bij een ondernemende houding hoort een passend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Vertel ons hoe jouw pakket eruit zou moeten zien en wij vertellen je wat we kunnen bieden.

Mail naar administratie@office145.nl en laat ons weten wat jou motiveert.