Recreatiesector blij verrast door teruggave belastinggeld. Office 145 boekt successen in de recreatie sector.

 

Wij zijn supertrots dat we de recreatiesector daadwerkelijk helpen met teruggave belastinggeld op gas, water en elektra. Vooral de belastingaanslagen en heffingen op water blijken een wirwar aan cijfers en formules te zijn. Voor de meeste eigenaren en inkopers in deze omvangrijke sector totaal niet overzichtelijk. Onze klanten beseften op tijd dat deze complexe materie een tijdrovende kwestie zou worden en hebben dit overgedragen aan ons team.

Geld wat normaliter nooit meer boven water zou komen.

Wij beheren en beheersen hiervoor de nodige kennis en volgen de ontwikkelingen op de voet.. Office 145 heeft namelijk al jarenlange ervaring met het terugvragen van belasting op gas, water en elektra en gaat het langlopende traject aan voor de klant.De complexiteit rondom deze trajecten en de dossiers die hiervoor worden geopend zijn voor de ondernemers bijna onmogelijk om dit zelf te doen. Verkeerd ingevulde formulieren worden door de belastingdienst direct doorgestreept en mag je weer opnieuw beginnen.

 

DIT WIL IK OOK LATEN UITZOEKEN VOOR MIJN ORGANISATIE!

 

Om in aanmerking te komen voor belastingteruggave met terugwerkende kracht van 5 jaar hebben we een energienota nodig van de betreffende locatie. ( water, gas en of elektra). Dit vooronderzoek bieden wij gratis aan onder het motto No Pay No Cure. Kunnen we geen ‘addertjes onder het gras’ vinden dan hoeft u ons niets te betalen. Blijkt dat we een indicatie terug te vorderen bedrag kunnen geven dan gaan wij hiermee aan de slag. Onze vergoeding is helder en duidelijk!  Ongeacht wat wij voor u daadwerkelijk terughalen berekenen wij 20% vergoeding over het terug te vorderen bedrag. (exclusief BTW)

 

Hoe mooi zou het zijn als wij geld voor u kunnen terughalen!

 

Geld waar u niet op had gerekend!