Wie zijn wij

Home » Over Office 145

Onze werkwijze is uniek!

Namelijk circa 90% van onze vooronderzoeken leiden tot succesvolle teruggaaf milieubelasting.

Ons team biedt een unieke en succesvolle dienstverlening. Wij zijn dé specialisten in teruggaaf van milieubelasting op nutsvoorzieningen als gas, water en elektra.

Duidelijkheid, doorzettingsvermogen, to-the-point zijn een aantal belangrijke kenmerken van onze medewerkers. Persoonlijke benadering en aandacht voor al uw vragen over uw eigen zaken. Op deze manier bent u verzekerd van een uitstekende samenwerking en heeft u de mogelijkheid om een langdurige vertrouwensrelatie op te bouwen. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u ook helpen met uiteenlopende vraagstukken rondom milieubelasting en inkoop van energie.

Besparingen
Daarnaast weten wij alles over het doorvoeren van besparingen, het aanvragen en inregelen van uw inkoop van energie, subsidieregelingen en oplossingen voor CO2-reductie.

Belastingzaken rondom water zijn vaak ondergeschikt, maar verdienen alle aandacht.

Oncontroleerbare onbegrijpelijke gas-, water- en elektriciteitsnota’s. Betaalt u niet teveel? Heeft u geen idee of het bij u wel goed is ingeregeld? Weet u zeker dat u alles onder controle heeft? Wilt u zeker weten of er nog een besparing inzit? Zit u al jarenlang bij dezelfde energieleverancier?

Office 145 biedt haar kennis aan in een kosteloos vooronderzoek met als regel “No Cure No Pay”.